Den Vitale Cirkel

Det handler om basisnæringsstofferne

”En sund og varieret kost er den bedste måde at sikre, at din krop får alle de vigtige vitaminer og mineraler. Der er imidlertid mange familier (både voksne og børn), der gerne vil sikre sig, at de yderligere får tilført tilstrækkelige mængder af vitaminer og mineraler. I disse tilfælde kan det være en ide at supplere med kosttilskud af forskellig art.

De 4 områder i Den Vitale Cirkel – vitaminer, kalk, mælkesyrebakterier og Omega-3 er basisnæringsstoffer, der fungerer godt sammen som naturlige tilskud i hverdagen.

 

 
green.png

Multivitaminer, er vigtige byggesten til kroppen, og den nemmeste vej til at opretholde kroppens vitamin- og mineralbalance. Kalk hjælper med at vedligeholde og styrke knogler, tænder og muskler. 

Omega-3 tilfører kroppen essentielle fedtsyrer – og vælger du krill olien får du fedtsyerne som letoptagelige Omega-3 fosfolipider. Mælkesyrebakterierne er et dagligt tilskud, som bidraget til en balanceret fordøjelse.

Det betyder ikke, at alle skal tage ekstra tilskud fra alle 4 kategorier. Spiser du fx meget fisk, har du formentlig ikke brug for ekstra tilskud af Omega-3.

Få en snak med personalet på apoteket om hvilke basisnæringsstoffer du og din familie har behov for, eller stil dit spørgsmål på facebook. Så kan du finde den indgangsvinkel, som passer til dig og din familiens hverdag”.

Tina Skærlund, Dailycare
FB/dailycaredk

cirkle.png
green.png

Spørg os om vitaminer på facebook

Tina er produktansvarlig for Dailycare og Lactocare og har mange års erfaring med vitaminer og mineraler. Har du spørgsmål så kontakt Tina på Facebook.

Produktvideoer

Se de 4 små film – her kan du få nyttig information om både vitaminer og mineraler.